Здравейте, приятели!

Радвам се да се представя. Казвам се Панко Станчев и съм Хранителен специалист и Фармацевтичен учен.

Накратко за мен:

От малък заобичах спорта и го превърнах в мой начин на живот, бивш състезател по плуване съм, като от над 10 години се занимавам с тренировки с тежести, силови, кондиционни и общоукрепващи организма. Спортът ме е изградил като характер и ме е научил на редица полезни качества, като постоянство, упоритост, труд и дисциплина, които са ми помогнали да постигам целите си в живота.

След гимназия записах и успешно завърших два от най- престижните университета в чужбина – University of Greenwich със специалност Фармацевтични науки (Pharmaceutical Sciences) и King’s College London със специалност Фармацевтична медицина и развитие на лекарствената дейност (Pharmaceutical Medicine and Drug Development Science). В сферата на диетологията и науката за храненe (Dietics and Nutritional Sciences) имам няколко завършени курса, като в момента карам още един, тъй както съм наясно, че за да си добър специалист трябва постоянно да си актуализираш познанията, за да си в крачка с новостите в науката.

Обожавам науката, но също така съм голям привърженик на нейната практична имплементация. Именно поради тази причина стартирах и работа с клиенти, като изготвям персонални хранителни и тренировъчни планове. Воден съм от огромното желание да помагам на хората да постигнат по-лесно желаните резултати без да се лутат из морето от противоречива информация, като им предам знанията и опита, които придобих през годините учене и практика.
В моята работа използвам професионален подход, базиран на научна и валидирана информация за постигане на трайни здравословни резултати за цял живот! Ще се радвам ако мога да ви помогна 😊

Сертификати

Преминат микробиомен курс Панко Станчев