Невероятни резултати на клиенти с Панко Станчев

Реални хора, реални резултати

Резултатите на нашите клиенти са нашата визитна карта. Тези резултати не само говорят за нашата експертнос, но и за нашата преданост към тяхното благополучие. Открийте как нашите програми за хранене, които променят живота на хората, които сме имали удоволствието да подкрепяме.

Катя Кънева

Катя Кънева

[fusion_builder_container hundred_percent="no" hundred_percent_height="no" hundred_percent_height_scroll="no" hundred_pe...

Десислава Бориславова

[fusion_builder_container hundred_percent="no" equal_height_columns="no" menu_anchor="" hide_on_mobile="small-visibility...

Мария Петкова

[fusion_builder_container hundred_percent="no" equal_height_columns="no" menu_anchor="" hide_on_mobile="small-visibility...

Мнения

“Доктор приказка, който успява да приоритизира здравето на клиента докато се съобразява с всичките му желания и предпочитания така, че ежедневието да е балансирано и спокойно, без напрежение, но и да се постигат реални резултати. Търпелив, всеотдаен и с добро отношение.”

Йоана Георгиевагр.София

“Изклютелно приятен, компетентен и лесен за общуване лекар. Горещо препоръчвам всеки родител, чоето дете искада се храни и расте нормално да посети г-н Станчев!”

Milen Kurdovгр.София

“Panko offered a great service. His explanations were clear and his motivation to help is geniune and inspiring. Absolutely recommended. Also, he speaks very good English”

Gabriel Alejandro Iгр.София

Изключителен професионалист и човек, който върши работата си със сърце и душа Щастлива съм, че попаднах на него, постигнахме много и със сигурност научих много неща за хранителните си навици. Без значение какви са целите ви, без значение от хранителните ви предпочитания, той е човекът който ще избере най-добрия подход. Препоръчвам го с две ръце!😊”

Милагр.София

“Панко Станчев е изключителен специалист. Обръща специално внимание на всеки клиент по отделно, отнася се с внимание и уважение. И най- вече работата с него дава изключителен резултат. Горещо го препоръчвам като хранителен специалист”

Нуртенгр.София

“Изключително доволна съм от съвместната ми работа със специалист Панко Станчев и съм много щастлива, че го открих! Аз бях сложен случай, имам хормонално заболяване, хипер-тревожност и заболяване на съединителната тъкан, които налагат не само да отслабна възможно най-дълготрайно и бързо, но и да набавям точно тези хранителни съставки, които да помагат на организма ми да се справя с проблемите и да възвърна здравето си. Панко бе изключително внимателен и любезен, надълго и подробно ми обясняваше всичко, което трябва да знам за начина на хранене, който е подходящ за мен, окуражаваше ме да намаля вредните храни бавно и постепенно без да се чувствам ограничена, а режимите, които изготвяше бяха много вкусни и се интересуваше дали ми е приятно да ги консумирам. Сега се чувствам осезаемо по-добре, хормоналния ми баланс се възстановява, килограмите намаляват без резки намалявания, качвания или дискомфорт, психическото ми здраве е чувствително по-добро и всичко се подобрява все повече!”

Марина Боревагр.София

“Изключително много съм доволна и признателна от работата си с Панко Станчев! На първо место Човек с голямо Ч, цени мнението ти, потребностите ти в чисто човешки план, изслушва те спокойно и уравновесено и ти дава личен, натрупан опит и професионален пример! Подхожда много комплестно на база нужните изследвания, съобразява се спрямо заболяванията ти, притесенията ти, любимите храни и ти обяснява всеки път търпеливо и сговорчиво за хранителния и двигателния ти план в дългосрочен план, като го прави с личния си пример и на база много опит който ще трупа цял един живот. Пожелавам му най-искрено много успехи във всяко едно отношение и който се насочи към него го вещаят само успехи като имайте предвид, че помага и на психическо ниво, което е от голямо значение при нас жените особено И подобряването на хранителните навици с подходящия за теб много внимателно подбран хранителен и двигателен режим!!! Аз и моята приятелка има отлични резултати само за месец, а тя беше бременна като започна с второто си дете и сложна появила се здравословна ситуация с която благодарение на Панко се подобри значително и сега се радва на уникална принцеса, а аз на моят син със здрав дух в здраво тяло”

Илиана Добревагр.София

“Човек, който не гледа само да мине тренировката, а ти обръща специално внимание и се радва да те изслуша. Винаги готов да ти обясни нещо, ако не ти е ясно и да ти помогне..”

Даниел Недялковгр.София

“В процеса на втората си бременност бях диагностицирана с Гестационен диабет. Обърнах се към Панко Станчев с молбата за изготвяне на хранителен режим, който да спазвам и, който би спомогнал за поддържането нивата на кръвната захар. Изготвения режим показа блестящи резултати, поддържа нормални стойности на кръвната захар и се чувствах добре. Наддадох само 6 килограма и родих живо и здраво бебенце, което днес усмихва дните ми. Изказвам още веднъж благодарностите си за коректното отношение което срещнах!.”

Мадлена Иванова гр. София