Десислава Бориславова

Искам да поздравя Десислава, тъй като успеха е изцяло неин, аз й помогнах със знания, съвети и опит, но любовта  към процеса и нейният неспирен позитивизъм я доведоха до така желания резултат.”

Начало на Програмата:  2021 г.
Продължителност: 12 месеца

Диета
Персонализирана диета, фокусирана върху изграждане на здравословни навици. Включване на меню от цели и минимално преработени храни с достатъчно белтъчини, полезни мазнини омега 3 мастни киселини, свежи плодове и зеленчуци. Редуцирана консумация на захар и силно обработени храни.

Тренировъчен Режим
Разнообразни тренировки 3-4 пъти седмично, включително кардио, силови тренировки и тренировки на вън на природа.

Начало на Пътя

С Десислава започнахме съвместна работа преди около 1 година.
Oт самото начало на процеса акцента беше изцяло върху изграждане на фундаментите за добре структуриран хранителен план посредством ежедневни действия, които изградиха умения и доведоха до тези дългосрочни навици.

Пътят към Промяната
Панко разработва индивидуален план за Борислава, включващ не само тренировъчен режим, но и персонализирана диета, отчитайки нейните предпочитания и нужди. Заедно те работят по подобряване на физическата й форма, изграждане на сила и укрепване на основните мускулни групи.

Здравословна Промяна
След 12 месечен труд и ангажимент, Борислава не само преобрази физическия си вид, но и подобри своето общо здраве. Тя се чувства по-енергична, има повече издръжливост и постига впечатляващи резултати в термини на загуба на тегло и формиране на мускулатурата.

Първите няколко месеца преминахме през няколко различни хранителни програми с цел илюстрация на тези фундаменти и внимателно подбрани стъпки за тяхното спазване във времето.
Всичко беше разбито на
✅Дългосрочни цели (период от 6 месеца до 1 година), после в ✅Средносрочни (месечни цели) и на края най- важните – ✅Ежедневни цели, които ни позволиха да спечелим съревнованието с деня (win the day to win the game) .
След този начален период от около 3-4 месеца оставих Десислава изцяло сама да си структурира храненията в зависимост от ангажиментите си, тренировките и всички други фактори от деня (Life happens 🙂), като разбира се бях до нея, за да й помагам при нужда със съвети как да оптимизираме процеса.
Фокусът ни винаги е бил към фундаментите, а детайлите бяха оставени на страна в по-голямата част от времето.
Важно е да отбележа, че процесът на редукция на тегло при нея не беше линеен на долу, а напротив, имахме няколко периода на застой, където умишлено тя си взе почивка от диетата, и периоди на калориен излишък, за да предотвратим неизбежната умора и спад в метаболизма.
Преминахме през доста трудности, различни протоколи, хранителни и тренировъчни програми, доста разговори, за да достигнем до една завършена промяна!

Борислава е само един от многото успешни пациенти на Панко Станчев, които доказват, че с правилния диетолог и воля, всеки може да постигне своите цели.

Още трансформации

Катя Кънева

Катя Кънева

[fusion_builder_container hundred_percent="no" hundred_percent_height="no" hundred_percent_height_scroll="no" hundred_pe...

Десислава Бориславова

[fusion_builder_container hundred_percent="no" equal_height_columns="no" menu_anchor="" hide_on_mobile="small-visibility...

1 2