Здравейте, приятели,
Изключително ми е приятно да ви представя трансформацията на Десислава Бориславова . Една трансформация, както физическа, така и ментална, свързана с изграждане на най-ценното, а именно здравословни навици за цял живот.
Mалко история 🙂
С Десислава започнахме съвместна работа преди около 1 година.
Oт самото начало на процеса акцента беше изцяло върху изграждане на фундаментите за добре структуриран хранителен план посредством ежедневни действия, които изградиха умения и доведоха до тези дългосрочни навици.
Първите няколко месеца преминахме през няколко различни хранителни програми с цел илюстрация на тези фундаменти и внимателно подбрани стъпки за тяхното спазване във времето.
Всичко беше разбито на
✅Дългосрочни цели (период от 6 месеца до 1 година), после в ✅Средносрочни (месечни цели) и на края най- важните – ✅Ежедневни цели, които ни позволиха да спечелим съревнованието с деня (win the day to win the game) .
След този начален период от около 3-4 месеца оставих Десислава изцяло сама да си структурира храненията в зависимост от ангажиментите си, тренировките и всички други фактори от деня (Life happens 🙂), като разбира се бях до нея, за да й помагам при нужда със съвети как да оптимизираме процеса.
Фокусът ни винаги е бил към фундаментите, а детайлите бяха оставени на страна в по-голямата част от времето.
Важно е да отбележа, че процесът на редукция на тегло при нея не беше линеен на долу, а напротив, имахме няколко периода на застой, където умишлено тя си взе почивка от диетата, и периоди на калориен излишък, за да предотвратим неизбежната умора и спад в метаболизма.
Преминахме през доста трудности, различни протоколи, хранителни и тренировъчни програми, доста разговори, за да достигнем до една завършена промяна!
Искам да поздравя Десислава, тъй като успеха е изцяло неин, аз й помогнах със знания, съвети и опит, но любовта ѝ към процеса и нейният неспирен позитивизъм я доведоха до така желания резултат.
Браво Десислава Бориславова !